Cena bojlerja je odvisna od tega, za kateri bojler ZA SANITARNO VODO se odločimo

Bojler je zaprta posoda, v kateri se pod pritiskom segreva voda. Navadno sestojijo iz kovin – jekla, bakra ali železa. Delujejo lahko na podlagi več virov energije – elektrika, drva, oglje ali drugo gorivo.
Poznamo tri vrste grelnikov vode (bojlerjev):

  • bojlerji, ki imajo v sredini grelno cev, voda pa se nahaja zunaj te cevi,
  • bojlerje, ki imajo v cevi v svoji sredini vodo, ki jo je treba segreti, grelni sistem pa se nahaja zunaj te cevi,
  • bojlerje brez cevi, ki jih na eni strani ogrevamo.

Z grelniki vode (bojlerji za sanitarno vodo) grejemo vodo predvsem v kuhinjah in kopalnicah, pa tudi drugje, kjer dostop do tople vode potrebujemo. Z njimi navadno ogrevamo sanitarno vodo in drugo vodo, ki jo uporabljamo v gospodinjstvu.

Ponujamo vam bojlerje za sanitarno vodo po ugodnih cenah v različnih oblikah in prostorninah

Bojlerje za sanitarno vodo vam ponujamo po ugodnih cenah. Ker se zavedamo, da so potrebe od stanovanja do stanovanja, pa tudi od prostora do prostora različne, vam ponujamo bojlerje v različnih prostorninah. Bojlerji so različnih dimenzij in oblik. Za kleti in kolesarnice so zelo priljubljeni bojlerji 50l. Za večji stanovanjski objekt boste seveda potrebovali grelnik vode (bojler) z večjo prostornino. Prav tako se vam bomo prilagodili tudi glede namestitve bojlerja. Zraven stoječih grelnikov vode, se lahko odločite tudi za vertikalni ali horizontalni bojler za sanitarno vodo.

Naši bojlerji za sanitarno vodo so izjemno kvalitetni in cenovno ugodni

Veseli smo, da se lahko pohvalimo z dejstvom, da so naši grelniki vode v koraku s časom in modnimi trendi opremljanja. Sestojijo iz kakovostnih materialov. Sestavljeni so iz dveh slojev, med katerima se nahaja izolacija. Učinkovita izolacija, iz poliuretanske pene zagotavlja minimalne energetske izgube in tako velik prihranek energije.
Grelnike vode (bojlerje) navadno kombiniramo s centralnim sistemom ali drugimi ogrevalnimi sistemi. Zaradi dobre izolacije bojlerji porabljajo zelo malo energije.

Pri nas vam ponujamo odlične bojlerje za sanitarno vodo po ugodnih cenah

V naši prodajalni vam ponujamo kvalitetne in zanesljive grelnike vode. Cena bojlerja je nizka, kakovost izdelave pa je zelo visoka. Grelnik vode (bojler) lahko naročite tudi preko spleta. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali e-mail naslovu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši prodajalni, kjer vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj pomagala pri odločitvi za pravi grelnik vode za vas. Povprašajte jih tudi o cenah bojlerjev ter o njihovih dimenzijah. Ponudba pa vsebuje tudi akumulacijske bojlerje.

bojler za sanitarno vodo cenabojler za sanitarno vodo podjetja Buderus