Na pot logoNAROČNIK NA POT D.O.O.

Podjetje Na pot posluje že od leta 1991. Najprej je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se preselila na Tržaško cesto 513a na Brezovico, kjer je sedež še danes. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo, vodovod in kopalniško opremo. Asortiman trgovine je zelo širok med ponudbo pa se najde vse za centralno ogrevanje - peči na trda goriva, olje in plin, radiatorji, gorilci, bojlerji, ventili za radiatorje, obtočne črpalke, cisterna za olje ter razni material za napeljavo centralne kurjave. Poleg tega ponujamo tudi vse za opremljanje kopalnic - opalniške in tuš kadi, tuš kabine, keramične ploščice, sanitarna keramika (umivalniki, wc školjke, bideji), enoročne, dvoročne in termostatske armature, kopalniško pohištvo (omarice), kopalniški dodatki (držala za brisače, držala za milo, wc deske, wc kotlički, ogledala) ter material, ki je potreben za napeljavo vodovoda.

Izdelava spletne strani Na pot

IZDELAVA IN GRAFIČNO OBLIKOVANJE spletne strani

Izdelava spletne strani v sklopu z grafičnim oblikovanjem je bila izvedena po modernih smernicah. Dizajn se osredotoča na slikovno gradivo, preprostost in funkcionalnost. Stran je postavljena na lastnem sistemu za urejanje vsebin, kar omogoča ugodno izdelavo spletnih strani za izvajalca in stranko.

 

Redno izvajanje optimizacije pomaga pri izboljševanju pozicij prioritetnih ključnih besed. V kolikor vas zanima več kako optimizirati spletno stran, si preberite na naslednji povezavi.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene

UGODNA IZDELAVA SPLETNE STRANI

VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/ 
E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani NorikIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani Elektronik InventIzdelava spletne strani Avtopralnica Center