Mozaik ploščice

Pri izbiri keramike za oblaganje sten v kopalnici ali drugih prostorih vedno naletimo na različne vzorce in barve, ki nam pogostokrat precej otežijo izbiro, po drugi strani pa nam tako pestra ponudba omogoča, da resnično izberemo tisto, kar nem je všeč. Ena izmed možnosti so tudi tako imenovane mozaik ploščice. Z njimi v prostoru dosežemo prav poseben učinek. V salonu Na pot imamo tovrstnih izdelkov kar nekaj, zato se bo med njimi brez dvoma našel kakšen vzorec, ki bo pritegnil vašo pozornost. Če se odločate za mozaik ploščice, cena temelji na kakovosti in specifičnih lastnostih izdelka.

 

Ploščice mozaik Keramične ploščice mozaik

 

Ploščice mozaik Keramične ploščice mozaik

 

Tradicija in sodobno oblikovanje v enem izdelku

Če se ozremo v zgodovino, je kmalu jasno, da so keramične ploščice in mozaik v preteklosti (bližnji in zelo daljni) uporabljali zelo pogosto, predvsem zaradi pozitivnih lastnosti keramike. Tako kot drugi izdelki so tudi mozaik ploščice doživele najprej razcvet (že v stoletjih pred našim štetjem), nato pa rahel upad in ponoven razcvet. Danes predstavljajo pomemben del ponudbe kopalniške keramike, ki doda prostoru prav poseben pridih razkošja in udobja. Majhni koščki keramike poskrbijo za prav poseben videz, ki ga lahko izberete za ves prostor, lahko pa je vključen le kod popestritev 'klasičnih' ploščic. Cena mozaik ploščice ni bistveno drugačna od običajne, vtis, ki ga naredi, pa je veličasten.

 

Keramične mozaik ploščice – izjemen videz in praktičnost

Drobni kvadratki, s katerimi je obložena stena, so zanesljivo posebna značilnost, ki pade v oči takoj ob vstopu v prostor. Če ste nekoliko manj drzni, lahko mozaik ploščice položite le na delu stene ali tal, za osupljiv učinek pa se zanje odločite po vsej kopalnici. Za lažjo predstavo, kako izjemno je mozaik videti v prostoru, vam bomo v salonu keramike Na pot izdelali 3D izris v več različicah in sami se boste lahko prepričali, kako je videti oziroma kakšna keramika vam bolj ustreza.