Ogrevanje na pelete

 

   


Blagovne znamke: Viadrus in Atmos, Ferroli, Red Fire, Centrometal, Extraflame, kamini Nordica

 

 

Ogrevanje na pelete – udobje, prilagodljivost, nizki stroški, učinkovitost | Ugodna cena peletov povečuje zanimanje za centralne peči na pelete

Ogrevanje na pelete s seboj prinaša udobje, prilagodljivost, nizke stroške in učinkovitost. Obenem je ogrevanje na pelete okolju prijazno. Les namreč predstavlja čisto energijo iz gozda in je relativno poceni. Lesni peleti so v celotni sestavljeni iz naravnega lesa – surov, nepredelan les pod visokim pritiskom stisnejo v lesene palčke. Peleti so odlično gorivo tudi zato, ker je njihova kurilna vrednost visoka. Glede na vaše želje in obliko prostora lahko izbirate lahko med številnimi različnimi kotli na pelete.

 

Kotli na pelete Viadrus (Biomatik) in Atmos

   

 

        

 

 

Kotel na pelete Extraflame

 

 

Kotel Red fire Compact

 

 

 

Kotel na pelete Ferroli

  

 

Kamini na pelete Nordica

"  Nordica - vas ogreje"

Termo peletni kamini Nordica so namenjeni za ogrevanje stanovanjskih stavb preko sistema centralnega ogrevanja. Nudijo izredno visok izkoristek in enostavno uporabo. Vgrajeno imajo že črpalko in ekspanzijsko posodo, polnilni ventil, odzračevalni lonček, regulacijo delovanja in tedenski programator. 

 

   

 

 

Kotel na pelete Centrometal

 

      

 

Ogrevanje na pelete – predvidljivost in avtomatizacija: popoln ogrevalni sistem

Ogrevanje na pelete je za marsikoga popoln ogrevalni sistem, saj je avtomatiziran in predvidljiv. Kakovostni kotli in gorilci poskrbijo, da je poraba peletov izjemno majhna in da so izkoristki porabe veliki, emisije pri izgorevanju pa nizke. Ker se kotli lahko priključijo na centralno ogrevanje, se zanimanje za centralne peči na pelete povečuje. Ugodna cena peletov je tudi nasploh povzročila veliko povpraševanja po pečeh na pelete. 

 

Tudi pri nas v trgovini je možno kupiti kvalitetne pelete, ki so pakirani v vrečah po 15kg.

 

 

Gorilci na pelete – za tiste, ki želite ogrevanje na pelete, ne da bi zamenjali obstoječi kotel

Gorilci na pelete so namenjeni tistim, ki želijo na enostaven, poceni in zanesljiv način preiti na ogrevanje na pelete.  Montaža je enostavna, preprosta pa je tudi uporaba. Priporoča se montaža na obstoječe kotle na drva ali na kombinirane kotle drva/olje.

 


Za še več podrobnosti nas obiščite!