Peči na trda goriva in električna peč za centralno ogrevanje Vaillant

 

Peči na trda goriva delimo v različne skupine. Medtem ko so bile v preteklosti to običajno peči na drva, pa so danes zelo razširjene tudi peči na pelete. Če imate težave z odločitvijo, bi bila morda smiselna izbira kombinirane peči na trda goriva, torej peči na drva in pelete. V trgovini Na pot vam z veseljem priskočimo na pomoč s strokovnim nasvetom in vam pomagamo pri izbiri najustreznejše peči v vaši konkretni situaciji.

Celostne rešitve za ogrevanje – bogata ponudba na enem mestu

Peči na trda goriva Raznolika ponudba nam omogoča, da imamo pravi izdelek za vas, ne glede na izbrani tip ogrevanja. Poleg peči na trda goriva, med katerimi vas čaka tudi kombinirana peč na drva in pelete, so vam na voljo tudi peči za centralno ogrevanje na olje, električne in plinske peči. Našo ponudbo dopolnjujejo tudi moderni radiatorji, ki so varčni, obenem pa tudi prava paša za oči, saj je bila posebna pozornost pri izdelavi namenjena tudi samemu dizajnu. Na voljo so vam tudi praktični električni stenski radiatorji, ki lahko uspešno nadomestijo samostoječe in vam prihranijo dragocen prostor. Radiatorji so kompatibilni z različnimi tipi peči za centralno ogrevanje (na olje, plin, pelete itn.), uporabljajo pa se lahko tudi kot samostojno grelno telo, če gre na primer za električni radiator.

Zmogljive in cenovno dostopne peči na trda goriva

Spremljanje trendov na področju ogrevanja nam kaže, da so peči na trda goriva spet izjemno priljubljene. To velja še posebej za kombinirane peči na drva in pelete, veliko zanimanja pa je tudi za samostojne peči na pelete. Te namreč odlikuje samodejno delovanje, varčnost in zagotavljanje optimalnega udobja. Poleg tega je kurilna vrednost peletov zelo visoka, enostaven pa je tudi njihov transport. V naši ponudbi najdete peči na trda goriva vrhunske kakovosti, ki so izjemno zmogljive. Peč na drva in pelete in drugi tipi peči so vam na voljo po dostopnih cenah, kar je še eden v množici razlogov, zakaj nakup opraviti prav pri nas.

 

peči za centralno ogrevanje na olje

Električna peč za centralno ogrevanje Vaillant še posebej priljubljena

Za konec naj na kratko predstavimo še našo ponudbo električnih peči, v kateri izstopa električna peč za centralno ogrevanje Vaillant. To je naprava, ki je zelo enostavna za uporabo, električna peč za centralno ogrevanje Vaillant pa omogoča tudi hitro montažo. Še eden od razlogov, zakaj je električna peč za centralno ogrevanje Vaillant tako priljubljene, je njeno skorajda neslišno delovanje. Možnost stopenjskega reguliranja moči pa vam omogoča tudi optimizacijo stroškov ogrevanja.