OGREVANJE NA DRVA

BuderusViadrus CTC logo  kamin na drva Nordica  Nordica kamini drva peleti

 


Blagovne znamke: Buderus, Viadrus in Atmos, CTC, Ferroli, Centrometal, Nordica Extraflame

 

OGREVANJE NA DRVA – DRVA ZA OGREVANJE SO POCENI IN OKOLJU PRIJAZNA IZBIRA 

 

  kamin na drva, ogrevanje na drva

 


Obstaja več različnih načinov ogrevanja in brez strokovne pomoči se je včasih težko odločiti za pravo. V podjetju Na pot vam bomo pri tem pomagali. Ponujamo vam različne rešitve za kakovostno ogrevanje vašega doma, kot so ogrevanje na drvapelete, olje ali plin ter ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko ali solarno ogrevanje sanitarne vode. V naši bogati ponudbi boste našli tudi celotno opremo in pripadajoče materiale za učinkovito in ekonomično ogrevanje.

 

 

Kamini na drva COLOR

Sobni kamini COLOR so visoko kvalitetni in pri proizvodnji le teh se uporabljajo najnovejši procesi in tehnologije. Glavna značilnost kaminov COLOR je kvaliteta, katera se dopolnjuje z modernim dizajnom. Izbira modelov je zelo pestra, tako da smo prepričani, da bomo še za tako posebni bivalni prostor našli pravega.

 

kamin Color Mars  kamin color saturn

 

Več o kaminih COLOR si lahko preberete tukaj >>>

 

 

Kamini na drva NORDICA

Kamin na drva je alternativni vir ogrevanja, ki se izkaže za najbolj zanesljivega, ko vse drugo odpove. Tako se je pokazalo tudi v primeru, ko je bila Slovenija ujeta v ledeni oklep in je bilo na tisoče gospodinjstev brez elektrike. Poleg tega je kamin lahko lep okrasni element, ki zlasti takrat, ko v njem prsketa ogenj, stanovanju vdahne domačnost.

 

kamin Nordica  kamin Nordica Gemma

kamin na drva Fiammetta Nordica  kamin na drva Nordica Ellipse

 

Kamin je naložba v kakovostno bivanje, toploto in udobje. 

Večja izbira kaminov na  >>>>>>

 

 

Kotli na drva Buderus 

                  

 

 

Kotli na drva Viadrus in Atmos

                                

 

 

Kotel na drva CTC 

             

 

Kotel na drva Ferroli 

             

 

Kotli na drva Centrometal

 

                            

 

 

 

OGREVANJE NA DRVA – LES JE POCENI IN OKOLJU PRIJAZNA IZBIRA

        

 

Drva so za ogrevanje še vedno priljubljena izbira, saj je les relativno poceni. Kot drva za ogrevanje služijo lesna polena.  Za ogrevanje na drva lahko uporabimo tudi kamin ali kotel na drva. Kotel na drva lahko namesto kurilnega olja ali plina uporabite tudi za centralno ogrevanje. Ogrevanje na drva bo s pomočjo centralnega sistema ogrevanja zagotavljalo tako centralno pripravo toplote kot pripravo sanitarne vode. Ustrezno izbrani ogrevalni sistem, njegova vgradnja in vzdrževanje bodo pripomogli k temu, da bo ogrevanje vašega doma še bolj varčno in učinkovito. Primerno vzdrževanje je še posebej pomembno, kadar je naše ogrevanje kotel na drva – kotel na drva namreč proizvede veliko pepela in saj, ki jih je potrebno redno odstranjevati.


Odločite se za ogrevanje na drva in si pri nas izberite kakovostni kotel na drva priznanih proizvajalcev. Obiščite nas!