PODOMETNI WC KOTLIČKI GEBERIT

podometni WC kotlički Geberit

PODOMETNI  WC KOTLIČEK JE NAJPOGOSTEJE KOMBINIRAN Z VISEČO WC ŠKOLJKO, KJER JE KOTLIČEK ZA WC VGRAJEN V STENO

Podometni WC kotliček je lahko vgrajen v kombinaciji z visečo školjko, talno školjko do stene, redkeje pa s klasično wc-školjko. Najpogosteje je podometni kotliček montiran na visečo ali konzolno wc-školjko. Njegova prednost je privlačen, estetski videz, omogoča pa tudi tišje splakovanje vode. Cev in priključki niso vidni, čiščenje okoli WC školjke je enostavno. Na voljo je veliko oblik in modelov kotličkov, ki bodo zadostili vsakemu okusu. V naši trgovini boste lahko izbirali med podometnimi kotlički znanega švicarskega podjetja Geberit. Podometni kotlički Geberit so izdelki visoke kakovosti.

 

PODOMETNI WC KOTLIČEK – SUHOMONTAŽA ALI MOKRA MONTAŽA

V osnovi se podometni WC kotlički delijo glede na način vgradnje in glede na to, kateremu od prej omenjenih modelov školjk so namenjeni. Način vgradnje je lahko "suhomontažni" ali "mokri". Katerega bomo izbrali, je v veliki meri odvisno od zidu, v katerega kotliček vgrajujemo. Suhomontažni podometni kotlički so dokaj preprosti za vgradnjo – vgradite ga lahko v navadno zidano steno, v knauf steno ali v siporex steno. Suhomontaža je zelo priljubljena predvsem zaradi lahke in hitre vgradnje. Pri mokri vgradnji pa se kotliček za wc obvezno vziduje oziroma obziduje. Tudi tukaj lahko podometni WC kotliček vgradite v zid ali dogradite na obstoječo steno. Nosilni okvir kotlička je pri tej vgradnji pločevinast – za razliko od suhomontažnega elementa, ki ima jeklen okvir – saj vse obremenitve nosi zid. Ker prav pri neizkušeni mokri vgradnji prihaja do največ napak, vam svetujemo, da se obrnete na naše strokovnjake.

 

WC kotlički Geberit

 

Različno sanitarno opremo in kopalniške dodatke dobite pri nas. Za še več podrobnosti nas obiščite ali pokličite po telefonu!