SANITARNA KERAMIKA - CELOTNA KOPALNIŠKA OPREMA NA ENEM MESTU

 

Kopalnico si moramo urediti čim udobneje in po svojem okusu. Predvsem pri majhnih kopalnicah moramo paziti, da jo obenem uredimo funkcionalno in čim bolj izkoristimo prostor. K temu veliko pripomorejo dejavniki, kot sta barva keramičnih ploščic (tako talnih kot stenskih) ter oblika sanitarne opreme. Prostor lahko pridobimo tudi z nadomestitvijo kopalne kadi s tuš kabino. In kar je najpomembnejše: sanitarna keramika in ostala oprema nam omogočata, da se v svoji kopalnici ne glede na njeno velikost počutimo odlično.

V trgovini Na pot d.o.o. vam je na voljo celotna kopalniška keramika različnih visokokakovostnih proizvajalcev.

Sanitarna KERAMIKA ZA KOPALNICE CERAMICA DOLOMITEsanitarna keramika Ceramica Dolomite

Podjetje Ceramica Dolomite je eden najbolj priznanih proizvajalcev sanitarne keramike v Evropi in na svetu. Podjetje je od svojih začetkov leta 1965 postopoma postalo svetovno znano po kakovostnih, praktičnih in dizajnersko domišljenih izdelkih za velike in majhne kopalnice. Njihova sanitarna keramika je na voljo v tako rekoč nešteto različicah, med katerimi boste brez dvoma lahko našli takšno, ki se bo ujemala z vašo kopalnico in vašimi željami.

 

sanitarna keramiak serije Asolo sanitarna keramika serije Clodiasanitarna keramika serije Garda

sanitarna keramika serije Cristallo sanitarna keramika serije Mia sanitarna keramika serije Zelig

SANITARNA keramika in dodatna OPREMA CATALANOsanitarna keramika Catalano

Med vrhunske italijanske proizvajalce keramike in opreme za kopalnice spada tudi podjetje Catalano. Naslanjajo se na dolgoletno tradicijo, znani pa so tako po opremi za zasebne domove kot tudi za javne prostore. Največ pozornosti poleg oblikovanja posvečajo kakovosti svojih izdelkov, obenem pa ne pozabljajo na skrb za okolje oziroma na to, da s svojo dejavnostjo čim manj vplivajo na naravo. Poleg prefinjenih oblik, ki so značilne za njihov dizajn, je njihova sanitarna keramika posebna ravno zaradi skrbi za trajnostni razvoj.

 

sanitarna keramika serije Proiezioni sanitarna keramika serije New Light sanitarna keramika serije Muse 

 

sanitarna keramika serije Velis sanitarna keramika serije Verso sanitarna keramika serije Sfera 

 

 

 

SANITARNA OPREMA HATRIAsanitarna keramika Hatria

Tretji vrhunski proizvajalec kopalniške keramike, s katerim sodelujemo v podjetju Na pot d.o.o., je podjetje Hatria. Tudi njihova sanitarna keramika je svetovno znana in se nahaja po elegantno oblikovanih kopalnicah po vsem svetu. Njihovi izdelki združujejo vrhunsko tehnologijo, estetskost, praktičnost in kakovost.

 

sanitarna keramika serije Sculture sanitarna keramika serije You & me sanitarna keramika serije Area 

 

sanitarna keramika serije Grandangolo sanitarna keramika serije Nido umivalnik Happy Hour

 

 

 

 

Sanitarna KERAMIKA ZA KOPALNICE ROCAsanitarna keramika Roca

Podjetje Roca je bilo osnovano v začetku 20. stoletja (1917) in ima sedež v Španiji. S svojimi kakovostnimi izdelki, za katere je značilna zanesljivost, trajnost in združevanje tradicije in razvoja, so danes prisotni po vsem svetu. Njihova sanitarna oprema je inovativna in upošteva sodobne trende, obenem pa ne pozablja na okolje.

 

sanitarna keramika serije Meridian sanitarna keramika serije Hall sanitarna keramika serije Dama

  

SANITARNA KERAMIKA KERAMAGsanitarna keramika serije Keramag

Izdelki nemškega proizvajalca Keramag združujejo več kot stoletno tradicijo izdelave sanitarne keramike z natančnostjo, odličnim oblikovanjem in kakovostnimi izdelki, ki so na voljo po sprejemljivih cenah. V proizvodnjo vključujejo najnovejše tehnološke postopke in obenem poskrbijo za okolje.

 

SANITARNA OPREMA INKER ZOOMsanitarna keramika serije Inker ZOOM

Za izdelke Zoom je značilen praktičen, sodoben in enostaven dizajn, ki se odraža v preprostih, naprednih in funkcionalnih izdelkih, pri katerih sodobna tehnologija in avtomatski mehanizmi služijo ne le praktičnosti, temveč predvsem varčni uporabi vode in energije.